Er is terug hoop voor hevige Disneyfans die maar niet aan een partner geraken die hen begrijpt. Want waar vind je nu iemand die zich ook graag verkleed in een Disney kostuum of de ganse dag Disney liedjes staat mee te zingen ?

Wel, nu is er een speciale datingsite waar je als fanatieke Disney aanhanger gelijkgestemde zielen kan ontmoeten. De dating site MouseMingle.com richt zich op de niche-groep van de alleenstaanden die het wel hebben voor Disney en romantiek.

Disney dating site

(c) Reuters

Niche datingsites

Als uitleg om deze date site in het leven te roepen, geeft Mouse Mingle op dat de traditionele datingsites niet begrijpen hoe gepassioneerd Disney fans kunnen zijn.

Als er al datingsites zijn voor liefhebbers van Marihuana of specifiek voor Joden, waarom dan niet voor hevige Disney fans ? Dat vroeg een man uit Los Angeles zich af en even later werd MouseMingle geboren. Dat er een markt is voor zijn niche dating site, blijkt misschien wel uit het commentaar van een personeelslid van Disneyland zelf die het zelf heel moeilijk vond om een vrouw te vinden die even gepassioneerd is van Disney als hij zelf. Misschien is het dan toch een gat in de markt ?

Profiel op Disney datingsite

Daten op MouseMingle gaat net iets anders dan op een 'gewone' datingsite. Bij registratie wordt naast de normale profiel informatie bv. ook gevraagd naar je favoriete Disneyfilm of liedje, welke gadgets je zoal in huis hebt en met welk Disney personage je zelf het beste overeenkomt. Profiel foto's zijn dan weer in je favoriete Disneykostuum om samen met een Disney figuur. Beetje gek of gewoonweg ideaal voor de die hard Disney fans. Je mag er gerust je eigen mening over hebben ...

Bron : Mirror

 

Go to top