Be2 : online relatiebureau voor hoogopgeleiden

Be2 is één van de grootste dating sites van Europa. Be2 profileert zich meer als een relatie bureau dan een dating site en wil daarmee haar professionaliteit en kwaliteit benadrukken. Het is ook net daarom dat veel hogeropgeleiden bij Be2 terecht komen voor het zoeken van een geschikte partner. Hoogopgeleide singles kunnen een match vinden via de unieke, wetenschappelijke persoonlijkheidstest, gebaseerd op psychologische, antropologische en sociologische kenmerken.

Ga nu naar Be2

Be2 online dating voor hoogopgeleiden

Be2 profileert zich als een relatiebureau voor hoogopgeleiden

Be2 profileert zich eerder als een relatiebureau dan als een dating site. Een relatiebureaus concentreert zich veel meer op het vinden van de juiste persoon voor u, in plaats van dat u zelf op zoek moet gaan naar de ideale date. Be2 doet dus zoveel mogelijk het werk voor u zodat u niet urenlang profielen moet doorzoeken. Op basis van een wetenschappelijke persoonlijkheidstest worden u al direct profielen voorgesteld.

Wat is gratis en wat is betalend ?

Bij Be2 kan u geheel gratis de wetenschappelijk onderbouwde persoonlijkheidstest uitvoeren. Al enkele minuten later krijgt u per mail, eveneens geheel gratis, de uitslag opgestuurd en eveneens een lijst met leuke partners die bij u passen (op basis van uw persoonlijkheidstest). Het is pas indien overtuigd bent van de service en u de voorgestelde partners beter wilt leren kennen dat u een betalend abonnement dient te nemen en u premium lid wordt van Be2.

Tijdens het premium lidmaatschap kan u genieten van de succesgarantie.

Hoe werkt de succesgarantie?

De succesgarantie van Be2 garandeert u dat u net zolang van uw betaalde Premiumlidmaatschap gebruik kunt blijven maken totdat contacten met 10 van onze partneraanbevelingen tot stand zijn gekomen. Als dit niet geval is, dan wordt uw premium lidmaatschap automatisch verlengd totdat er 10 kwalitatieve contacten tot stand zijn gekomen.

Naast Be2 zijn er nog een aantal andere dating sites die zich richten naar hogeropgeleiden : PARSHIPELITEDATING en Match4Me. Wilt u als hogeropgeleide een ondeugend avontuurtje "van niveau" beleven ? Dan zijn er ook een aantal ondeugende datingsites van niveau : VictoriaMilan en C-Dating.

Go to top