Elite Dating : online daten voor hoog opgeleiden

Als u als hogeropgeleide op zoek bent naar een serieuze date, dan kan ELITEDATING u zeker verder helpen. ELITEDATING is immers dé datingsite voor hoger opgeleiden. Via een unieke persoonlijkheidstest en het ELITEDATING succesplan wordt u gematched met singles met dezelfde interesses en hetzelfde opleidingsniveau. U komt dus in contact met potentiële partners die bij úw persoonlijkheid passen.

Online daten voor hogeropgeleiden krijgt zo een andere dimensie, wetenschappelijk onderbouwd en dus met een grotere kans op een partner van niveau te vinden.

Als één van de meest serieuze online dating sites gelooft ELITEDATING in langdurige en gelukkige relaties tussen hoogopgeleide singles. Zoekt u dus een date van niveau, doe dan zeker de persoonlijkheidstest van ELITEDATING en wie weet vindt u straks de elite partner van je dromen.

Ga nu naar ELITEDATING

elitedating online daten hoger opgeleiden

 

De eerste datingsite voor hoger opgeleiden

ELITEDATING was de eerste Belgische dating site die bij de partnervoorstellen specifiek rekening hield met de wensen van de leden. Met een unieke matchingmethode worden hoger opgeleide singles van een vergelijkbaar opleidingsniveau en interesses samengebracht. De gratis persoonlijkheidstest, die een uniek profiel van u maakt, is de eerste stap om de partner van uw dromen te vinden. In slechts drie stappen kunt u al beginnen met online dating!

    1. Gratis aanmelding op ELITEDATING
    2. Vul de persoonlijkheidstest in
    3. Maak een profiel aan


Datingadvies op maat voor iedereen in België

EliteDating helpt u zo goed mogelijk als u online gaat daten. Het vinden van een leuke, nieuwe partner is immers niet altijd gemakkelijk. EliteDating heeft een eigen redactie de regelmatig nieuwe artikelen over dating publiceert op de Raadgeverpagina. Daarbij krijgt u niet alleen tips over online daten maar ook over klassiek daten zonder internet.Daarnaast is er heel wat advies over dating en over relaties in het algemeen. Bent u op zoek naar een date in een bepaalde regio of stad ? Dan vindt u ook handige tips. Net een relatie beëindigd of bent u als 50plusser op zoek naar een nieuwe partner , Ook voor u heeft EliteDating handige tips en handenvol informatie.

Bekijk ook de andere dating sites voor hoogopgeleiden : PARSHIP, Match4Me, Be2, VictoriaMilan (ondeugend), C-Dating (ondeugend)

ELITEDATING

3 goede redenen... ...om te kiezen voor ELITEDATING:

    ►  Wetenschappelijk onderbouwde partnervoorstellen
    ►  Anonimiteit en veiligheid
    ►  Klantenservice per chat, e-mail en telefoon

Doe de GRATIS persoonlijkheidstest

Persoonlijkheidstest

De ELITEDATING persoonlijkheidstest omvat ongeveer 282 vragen. Deze eerlijk en bewust tussendoor of tijdens het werk invullen kan lastig zijn. Uiteindelijk zal uit de persoonlijkheidstest blijken hoe u in bepaalde situaties reageert en hoe u zich daarbij voelt, zodat wij de passende partnervoorstellen voor u kunnen uitzoeken.

Go to top