Dating site Parship : de beste en de populairste

Parship is één van de grootste datingsites van België. De dating site is speciaal bedoeld voor hoger opgeleiden en dat is terug te zien in het ledenbestand. Meer dan 75% van alle leden is hoger opgeleid. Ideaal aan Parship is de goede verdeling van mannen en vrouwen, die ongeveer op 50-50 ligt. De kans op het vinden van een partner is daarmee voor mannen en vrouwen gelijk. Bij Parship wordt het online daten serieus genomen. Wanneer jij je inschrijft op deze site voor hoger opgeleiden, wordt je allereerst onderworpen aan een persoonlijkheidstest. Deze test is speciaal ontworpen voor Parship door de relatiedeskundige prof. dr. Hugo Schmale. Schmale doet al meer dan 30 jaar onderzoek naar relaties en weet als geen ander wat er bij dating komt kijken. Met het invullen van de persoonlijkheidstest vergroot je de kans op het vinden van jouw ideale partner. De resultaten worden namelijk opgeslagen in de database van Parship en gematcht met een partner van het door jouw opgegeven gewenste geslacht.

ga nu naar PARSHIP

parship hogeropgeleiden dating

hogeropgeleiden datingsites

Wat kost dating via PARSHIP ?

PARSHIP biedt je de mogelijkheid om via een gratis registratie de voordelen van deze dating site te leren kennen. En daar kan je al heel wat mee doen, zoals berichten bekijken en beantwoorden, je krijgt een evaluatie van je persoonlijkheid, je kan foto's plaatsen, etc. Ben je enthousiast en wil je méér ? Dan kan je inschrijven als premium lid, en dan betaal je een bedrag per maand van je abonnement.

In de tabel hieronder zie je wat ge gratis krijgt en waar je extra voor bijbetaald. De extra service van dating site PARSHIP heeft uiteraard zijn prijs, maar daar krijg je ook wat voor terug. PARSHIP draagt de kwaliteit van de profielen (focus op hogeropgeleide singles, ook homo's en lesbiennes) en de (online) veiligheid van de leden hoog in het vaandel.

Het is niet voor niets dat liefst 38% van de premium leden een nieuwe vast partner vindt via PARSHIP.

hoeveel kost een lidmaatschap bij dating site PARSHIP ?

 

Premium-lidmaatschap bij PARSHIP

U beschikt al over PARSHIP's Premium-lidmaatschap vanaf 24,90 EUR per maand. U kunt kiezen of u in één keer betaalt, of toch liever in termijnen.

Nu Premium-lid worden

Aanvullende diensten voor basis-leden

In het premium-lidmaatschap is onder andere inbegrepen een gratis profielcheck en een uitgebreid PDF-bestand met de analyse van uw partnerschaps-persoonlijkheid.
Bent u basis-lid maar wilt u deze diensten toch graag gebruiken? Dat kan natuurlijk! De analyse van uw partnerschaps-persoonlijkheid kost voor basis-leden 129,- Euro, de profielcheck 49,- Euro (prijzen incl. BTW)

 

Vind je niet wat je zoekt bij PARSHIP ? Bekijk dan zeker ook eens de informatie over hoogopgeleiden datingsites ELITE DATING, MATCH4Me, Be2, VictoriaMilan (ondeugend) of C-Dating (ondeugend)

Go to top